Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Medisch Fitness is trainen in een kleine groep (max. 6 personen) onder begeleiding van een fysiotherapeut om zo uw fitheid te optimaliseren. In uw dagelijks leven wilt u vrijuit kunnen bewegen, zoals makkelijk de trap oplopen, tegen de wind in fietsen en/of uw boodschappen tillen. Hiervoor moet er een balans zijn tussen wat u van uw lichaam vraagt en wat uw lichaam aankan. U krijgt een trainingsprogramma op maat! Deze is gebaseerd op uw testuitslagen die u voor aanvang van de 1ste training heeft gedaan. De trainingen zullen gericht zijn op versterken van uw kracht en verbetert uw uithoudingsvermogen( conditie). Uw lichaam kan zo meer belasting verdragen, u voelt zich hierdoor fitter en loopt minder kans op blessures. Uw fysiotherapeut begeleidt u dus preventief of als aanvulling en/of vervolg op uw behandeling fysiotherapie.

Voor wie is Medisch Fitness

Medisch Fitness is voor u geschikt wanneer u lichamelijke klachten actief wilt aanpakken. U kunt met Medisch Fitness op een verantwoorde manier in beweging komen, ondanks een lichamelijke klacht of aandoening.
Medisch fitness is ook geschikt voor het preventief onderhouden en versterken van de kracht van uw lichaam, om zo de kans op blessures te verkleinen.

Voordelen Medisch Fitness

- In een gezellige sfeer, uw fitheid verbeteren en onderhouden.
- Bewegen heeft bewezen positief effect op uw welzijn.
- Professionele begeleiding bij actief worden, zijn en blijven.
- Groepen worden gegeven op elk dagdeel en elke dag van de week.
- Flexibele lidmaatschappen, zonder inschrijfgeld.