Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Medisch Fitness / 70+ Bewegen dus

Medisch Fitness is fitness in een kleine groep (max. 6 personen) onder begeleiding van een fysio- of oefentherapeut om zo uw fitheid te verbeteren. In uw dagelijks leven wilt u vrijuit kunnen bewegen. Makkelijk de trap oplopen, tegen de wind in fietsen of uw boodschappen tillen. Hiervoor moet er een balans zijn tussen wat u van uw lichaam vraagt en wat uw lichaam aankan.

Voor wie is Medisch Fitness

Medisch Fitness is voor u geschikt wanneer u lichamelijke klachten actief wilt aanpakken. U kunt met Medisch Fitness op een verantwoorde manier in beweging komen, ondanks een lichamelijke klacht of aandoening.
Medisch fitness is ook geschikt voor het preventief onderhouden en versterken van de kracht van uw lichaam, om zo de kans op blessures te verminderen.

Medisch Fitness

Bij Medisch Fitness komt u via een persoonlijk trainingprogramma onder begeleiding van een fysiotherapeut in beweging. U versterkt uw botten en gewrichten en de kracht van pezen en spieren. Uw lichaam kan zo meer belasting verdragen, u voelt zich hierdoor fitter en loopt minder kans op blessures. Uw fysiotherapeut begeleidt u dus preventief of als aanvulling of vervolg op uw behandeling fysiotherapie. U kunt altijd op korte termijn gratis kennismaken met onze Medische Fitness.

Voordelen Medisch Fitness

• Uw fitheid verbeteren en onderhouden, in een sfeer waarin u zichzelf kunt zijn
• Bewegen heeft bewezen positief effect op uw fitheid, energie en ontspanning
• Begeleiding bij actief worden, zijn en blijven
• Ruime openingstijden, ook in avond en weekend
• Flexibele lidmaatschappen, zonder inschrijfgeld