Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

- Fysiotherapie Hoge School van Amsterdam 2008-2012
- Master Manuele therapie (SOMT) 2016-2019
- Aangesloten bij het Schoudernetwerk, Netwerk Orthopedie en Rugnetwerk
- Verschillende post Hbo-opleidingen/cursussen (Schouderspecialist)
- BIG/CKR geregistreerd

Na het behalen van mijn VWO diploma in 2008 ben ik fysiotherapie gaan studeren vanwege de interesse in het bewegingsapparaat en het contact met mensen. Het werken met mensen die lichamelijke klachten hebben geeft me veel voldoening. Ik vind het interessant om te kijken welke belemmerende factoren aanwezig zijn waardoor cliënten niet goed herstellen van hun klacht en ze daarbij te helpen.

Na een aantal jaar werken in de fysiotherapie ben ik me meer gaan verdiepen in het vak door de masteropleiding Manuele therapie te gaan volgen. Mede door deze opleiding heb ik me gespecialiseerd op het gebied van wervelkolom gerelateerde klachten en op schouderklachten.

Sinds 2013 werk ik met veel plezier in deze praktijk in dit fantastische team.
Ik houd me in de praktijk met name bezig met het behandelen van schouderklachten/revalidatie, wervelkolom gerelateerde klachten en Orthopedische revalidatie. Daarnaast geeft ik nog Medisch fitness en rug trainingen.

Naast fysio- manueeltherapeut ben ik vader van 2 jongens Finn en Xem. Ik woon samen met mijn gezin in het mooie en gezellige Wervershoof waar elk jaar de kermis centraal staat. In mijn vrije tijd houd ik me bezig met het rommelen en klussen in en rondom huis. Ik vind het leuk om geregeld te squashen, fitnessen en sinds de coronacrisis toch maar gestart met hardlopen. Zomers en bij mooi weer varen we graag en genieten we van de mooie omgeving.

Rob Mol

Rob Mol

Manueeltherapeut / Schouderspecialist