Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

BIG en CKR geregistreerd
Aangesloten bij Netwerk Orthopedie

Direct na mijn afstuderen ben ik 2 dagen gaan werken in een particuliere praktijk in Beverwijk en 3 dagen in een verzorgingshuis in Bolsward.
In Beverwijk hadden de patiënten zeer gevarieerde klachten en aandoeningen. Hier heb ik de mogelijkheid gehad om mij verder te ontwikkelen in de sportfysiotherapie en revalidatie training. In Bolsward was ik werkzaam op de revalidatie afdeling waar ik patiënten met kunst knieën en heupen als mede met neurologische aandoeningen behandelde. Daarnaast begeleiden ik oefengroepen met bewegingsklachten na operatie en chronische aandoeningen. Dit deden we zowel in de oefenzaal als in het zwembad.

Tevens ben ik al 15 jaar actief als fysiotherapeut in de rolstoeltennis en heb ik in de loop der jaren grote toernooien mogen begeleiden. Dit heeft ervoor gezorgd dat mijn visie als fysiotherapeut is, dat je bij bewegingsklachten, pijn en of beperkingen je moet denken in mogelijkheden en niet in problemen. Ben daardoor ook erg gemotiveerd om elke patiënt die binnen komt te overtuigen van het feit dat in beweging komen een toegevoegde waarde is voor hun kwaliteit van leven.

Sinds 2016 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Niedorp, waar naast het geven van individuele behandelingen ook zijn gestart met verschillende oefengroepen.
De oefengroepen zijn te splitsen in patiënten met chronische aandoeningen, revalidatie na operatie en/of patiënten waarbij het doel is om fitter te worden en te blijven. De laatste doelgroep valt bij ons onder de Medische Fitness.

Mijn visie in de dagelijkse praktijk is dat ik het waardevol vind om samen met de patiënt lichamelijke klachten/problemen te verhelpen. Streef altijd naar vooruitgang en bekijk de patiënt als een geheel en behandel niet alleen de bestaande klacht op zichzelf.

Marja Bos

Marja Bos

Fysiotherapeut