Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Gespecialiseerd in COPD, Claudicatio intermittens (etalagebenen), Parkinson, Hartrevalidatie, begeleiding Medischfitness

Aangesloten bij het Netwerk Orthopedie

Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam 2003-2008
Verschillende post HBO opleidingen en cursussen, met name gericht op de systeemziektes.
BIG & CKR geregistreerd.

Na mijn afstuderen ben ik gaan werken in een gezondheidscentrum in Alkmaar waar ik verschillende aandoeningen heb behandeld. En veel ervaring heb opgedaan met zowel orthopedische, neurologische en sportgerelateerde klachten. In loop der jaren ben ik mij meer gaan richten op systeemziektes zoals vaat- en longproblematiek.
Ik ben aangesloten bij het Landelijk Netwerk voor Claudicatio Intermittens:  https://www.claudicationet.nl

Ik merk bij deze aandoening dat de kennis erg belangrijk is  om deze patiëntencategorie zo optimaal mogelijk te kunnen helpen. Gedragsverandering is hierbij een belangrijk onderdeel waar zowel ik en de patiënten voor 200% voor gaan. Door verschillende veranderingen in leefstijl en training zullen de patiënten beter kunnen functioneren in de het dagelijksleven. Vanaf 1 februari 2017 ben ik werkzaam bij Fysiotherapie Klaver & Zwemmer in Nieuwe Niedorp en ga ik dit team versterken. COPD groepstrainingen en begeleiding van mensen met Claudicatio Intermittens zullen een vast onderdeel worden in de praktijk!

Ik heb er zin in om in deze omgeving deze patientcategorie te gaan begeleiden.

Marlou van der Lee

Marlou van der Lee

Fysiotherapeut