Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

- Fysiotherapie Hoge School van Amsterdam 2003-2008
- Aangesloten bij het ChronischZorgNet, Netwerk Orthopedie en een samenwerking met een kerngroep in de regio van Noord- Holland
- Verschillende post Hbo-opleidingen/cursussen o.a. gericht op longziektes en hartrevalidatie
- BIG/CKR geregistreerd

Na het afstuderen ben ik mij al snel gaan interesseren voor chronische ziektes en de begeleiding van deze cliëntengroep. Het mooiste van het begeleiden van deze groep is dat je echt verschil kunt maken in het leven van een "chronische patiënt". De kwaliteit van leven gaat vooruit en hier werk je samen aan!

Ik ben dan ook aangesloten bij het Chronisch ZorgNet dit is een landelijk netwerk van ruim 2750 gespecialiseerde therapeuten die gesuperviseerde beweegtherapie en leefstijlbegeleiding bieden aan mensen met chronische aandoeningen, zoals perifeer arterieel vaatlijden (PAV, etalagebenen), COPD, astma en hartaandoeningen.

Het voordeel van een paramedisch centrum is dat er meerdere disciplines onder één dak zitten, waaronder de diëtiste Roos Klaver waar ik veel mee samen werk. We hebben geregeld overleg, bespreken elkaars resultaten en overleggen waar we tegenaan lopen. Deze korte lijntjes zijn fijn voor ons én voor de client, want sneller contact zorgt voor sneller overleg en dus sneller resultaat. Omdat dit contact tussen meerdere disciplines belangrijk is hebben we een kerngroep opgericht hier zitten meerdere disciplines in vanuit de regio o.a. diëtisten, ergotherapeuten, logopedisten, verpleegkundige, praktijkondersteuner van de huisarts en de mensendieck.

Hiernaast heb ik een samenwerkingsverband met de LSBO-Hollands Kroon. Dit is de senioren belangenorganisatie in heel Hollands Kroon. De fysiotherapie, diëtiek en de LSBO zijn samen gaan werken en hebben een concept opgezet voor de kwetsbare 70+ groep. Bewegen voor oudere in combinatie met voedingsadvies dit wordt uitgezet in heel Hollands Kroon. Ons motto is "Vitaal blijven is langer zelfstandig thuis blijven wonen".

De corona heeft een grote impact op ons leven, gelukkig kunnen we de mensen wel helpen en bieden wij herstelzorg aan bij Fysiotherapie Niedorp. We hebben al verschillende ex-corona patiënten begeleid met een geweldig resultaat. Ik sta voor u klaar voor 200%.

Marlou van der Lee

Marlou van der Lee

Fysiotherapeut