Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier
  • Post-HBO Voeding bij Kanker (basis- en verdiepingsmodule)
  • Post-HBO COPD voor diëtisten
  • Sondevoeding thuis (basis- en verdiepingsmodule)
  • Diagnostiek en behandeling van ondervoeding
  • Nutritional Assessment (Focus op voeding)
  • Darmmicrobiota en gezondheid
  • Masterclass van intentie naar gedrag

Lid van Nederlandse Vereniging van Diëtisten;
Geregistreerd in het Kwaliteitsregister Paramedici;
Aangesloten bij HKN Huisartsen voor multidisciplinaire behandeling van chronische zorg.

Tijdens mijn werkperiode in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis heb ik een hele andere kant van de Diëtetiek leren kennen: medische voeding. Kankerpatiënten ervaren vaak voeding gerelateerde klachten waarbij de diëtist adviezen kan geven die verlichtend kunnen zijn. Daarnaast kunnen er lichamelijke of mentale beperkingen optreden rondom een behandeling waardoor de voeding een probleem wordt.

Van 2014 tot 2017 werkte ik voor MalnuCare. De slogan van MalnuCare is: “Als eten een zorg wordt”. Dit zegt eigenlijk alles over wat wij als diëtisten bij MalnuCare doen en met welke patiënten ik in aanraking kom. Dit gaat om patiënten met ziekten in relatie tot ondervoeding, rondom een operatie, longziekten, stomazorg, wondproblematiek, kanker, eenzaamheid of slechte zelfzorg en patiënten met een ernstig lichamelijk trauma.

Sinds 2016 ben ik mijn eigenpraktijk gestart en een samenwerkingsverband aangegaan met Fysiotherapie Klaver & Zwemmer. En werk ik tevens binnen deze organisatie samen met  MalnuCare. Hierdoor kunnen wij een multidisciplinaire aanpak bieden, wat de zorg voor iedere patiënt verbeterd.

De diëtist wordt vergoed vanuit de basisverzekering. Hier kunnen veel mensen van profiteren. Elke dag sta ik mijn patiënten met veel plezier te woord. Het is iedere keer weer een uitdaging!

Roos Klaver

Roos Klaver

Diëtist