Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

- Fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam 2017-2021
- Fysiotherapeutische verdieping in de topsport bij AFC Ajax
- Manueel therapeut in opleiding

Na een korte, maar waardevolle loopbaan bij de Koninklijke Marine besloot ik het over een andere boeg te gooien. Ik heb altijd al een grote fascinatie voor het menselijk lichaam gehad.
Tijdens de opleiding tot fysiotherapeut kwam ik er steeds meer achter dat het helpen van mensen door middel van fysiotherapie mijn ikigai (passie) is. Het geeft mij ontzettend veel voldoening om een bijdrage te kunnen leveren aan het optimaliseren van iemands kwaliteit van leven. Door de verwonderlijke complexiteit van het menselijk lichaam is elke klacht een nieuwe uitdaging. Een uitdaging die ik maar al te graag aanga. Elke cliënt is anders en geen enkele klacht is hetzelfde. Om die reden focus ik mij op het individu met diens persoonlijke hulpvraag. Ik hou van een no-nonsense aanpak, daag iemand graag uit en streef naar succes. Op deze manier ga ik te werk en ik hoop dat nog lang te mogen doen.

Sinds juni 2021 ben ik verwelkomt in het leuke en gedreven team van Fysiotherapie Niedorp. In de praktijk behandel ik cliënten met orthopedische klachten. Naast individuele behandelingen begeleid ik ook medisch fitness groepen. Ik heb de ambitie om mij in de toekomst verder te gaan verdiepen in de manuele therapie.

Ik ben geboren in Anna Paulowna. In mijn vakanties maak ik graag verre reizen en in mijn vrije tijd onderneem ik wat met mijn vrienden of familie. Tot slot vind ik het leuk om sportief bezig te zijn en vind ik een gezonde levensstijl belangrijk.

 

Mathé Duistermaat

Mathé Duistermaat

Fysiotherapeut

Manueel Therapeut in opleiding