Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

- Fysiotherapie Hoge School van Amsterdam 1997-2001
- Verschillende cursussen: gericht op sportfysiotherapie, rugklachten
- Dry needling
- Medical Taping
- BIG/CKR geregistreerd
- Oedeemtherapeut
- In opleiding master oncologie en fysiologie

Na het behalen van mijn HAVO diploma ben ik de opleiding fysiotherapie gestart. Ik wilde graag met mensen werken en iets voor ze kunnen betekenen en tegelijk actief bezig zijn.
In de praktijk vind ik het leuk om een oplossing te kunnen bieden voor verschillende klachten. Dit maakt het werk afwisselend en uitdagend.

Ik heb na het behalen van mijn diploma fysiotherapie verschillende waarnemingen gedaan en ben al snel op vaste basis begonnen te werken in 2 verschillende particuliere praktijken. In Beverwijk en Broek op Langedijk waar ik verschillende klachten en aandoeningen heb behandeld dmv onder andere dry needling en medical taping.

Na 20 jaar werkzaam te zijn geweest in Beverwijk was het tijd voor iets nieuws. Een andere uitdaging en ervaring was welkom. Sinds december 2020 mag ik het team in deze praktijk versterken.

In de praktijk en in het dagelijks leven merk ik dat oncologie(behandeling) in de loop der jaren beter behandeld kan worden en dat behandeling en benadering ook steeds meer veranderen. Een zo goed mogelijke conditie is voor, tijdens en na behandeling van groot belang voor het herstel. Ook voor een palliatieve en terminale fase kan de fysiotherapie veel betekenen voor de kwaliteit van leven of sterven.
Het lijkt me heel mooi en dankbaar om mensen met oncologie te kunnen begeleiden.
In oktober ben ik begonnen met een 3 jarige master opleiding oncologie en fysiologie aan de Berekuyl Academie. En in 2022 ben ik afgestudeerd tot oedeemtherapeut.

Voor nu en in de toekomst wil ik begeleiding geven, individueel of in een groep, om de gevolgen van oncologische klachten en de daarbij horende bijwerkingen van behandeling zoals oedeem, pijnklachten van bv spieren en gewrichten, littekenweefsel en vermoeidheid te reduceren en vermindering in conditie en spierkracht en coördinatie te optimaliseren.

Manon Mink

Manon Mink

Fysiotherapeut