Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Mijn naam is Johan Tol, getrouwd en ik heb 3 kinderen. In 2009 ben ik begonnen met ontspanningsmassage en heb ik mij daarna verder gespecialiseerd in sportmassage en blessurepreventie. In 2016 heb ik de opleiding sporttherapie behaald, hiernaast ben ik sinds 2019 gecertificeerd voor het masseren bij kanker.

Binnen mijn praktijk richt ik mij op de sport therapeutische behandeling. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is sporttherapie niet enkel gericht op het behandelen van lichamelijke klachten ontstaan door het sporten. Bij sporttherapie ligt de focus op het herstel en de verzorging van uw lichaam. Dit is voor een ieder die te maken heeft met veel of juist weinig lichamelijke inspanning, stress gerelateerde klachten, het veel in een zelfde houding zitten, overbelasting en langdurige (chronische) klachten. De behandeling helpt het voorkomen en herstellen van lichamelijke klachten, blessures en overmatige spierspanning. Denk bijvoorbeeld aan rug en schouderklachten wanneer u lang in een zelfde houding achter uw computer zit. Op deze manier kunnen we doelgericht klachten herstellen en is de behandeling ook goed preventief in te zetten.
Een fijne bijkomstigheid is dat ik in de behandeling ook de tijd neem voor de ontspanning zodat het niet alleen een lichaamsonderhoudende behandeling is maar u ook met een goed, ontspannen, gevoel weer naar huis zult gaan.

Sporttherapie/massage
In mijn praktijk richt ik mij grotendeels op het bieden van sportmassages binnen de sport therapeutische behandeling. Samen met u maak ik een analyse van u dagelijkse lichamelijke inspanning, u eventuele klachten en de mogelijke oorzaak hiervan waarna ik de behandeling zal starten. De focus ligt hierbij op het weer in balans brengen van uw lichaam, dit doe ik door middel van het gericht masseren van de spieren rondom probleem gebieden en het toepassen van langzame krachtige massage technieken. Hierbij besteed ik veel aandacht aan de spieren en worden er mechanische prikkels op het lichaam uitgeoefend. De behandeling helpt het voorkomen en herstellen van lichamelijke klachten, blessures en overmatige spierspanning. Tot slot sluit is de behandeling af met ontspannende strijkingen waardoor u met een goed gevoel de deur uit gaat.

Massage bij oncologische cliënten
Kanker is een ingrijpende ziekte. De ziekte neemt bezit van het lichaam en de behandeling laat zijn sporen achter, zowel lichamelijk als geestelijk. Een behandeling binnen mijn praktijk is gericht op pure ontspanning in goede afstemming met u. Waar heeft u behoefte aan? Wat kunt u verdragen? Ik zal mij maximaal inzetten om u, op een verantwoorde wijze, een moment van ontspanning te bieden.
Een massage kan helpen om het contact met en het vertrouwen in het lichaam te herstellen. Het kan bijdragen aan het verminderen van pijn klachten, misselijkheid, vermoeidheid, slapeloosheid, angst, eenzaamheid, stress en depressie.
Door middel van een speciale, zachte en ontspannen manier van masseren streef ik ernaar om enige verlichting te brengen. De massage zal per persoon verschillend zijn en in goed overleg met u.

Tarieven
Sportmassage
25 minuten 32,50 euro
50 minuten 60 euro
80 minuten 90 euro

Massage bij kanker*
50 minuten 60 euro
80 minuten 90 euro

*Vooraf plannen we een telefonische intake.

Locatie: Paramedisch Centrum Niedorp
Nieuwe Niedorperweg 1 in Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer 06-53902150
E-mailadres info@johantolmassage.nl

Johan Tol

Johan Tol

Sportmassages