Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Mijn naam is Johan Tol, getrouwd en ik heb 3 kinderen. In 2009 ben ik begonnen met ontspanningsmassage en heb ik mij daarna verder gespecialiseerd in sportmassage en blessurepreventie. In 2016 heb ik de opleiding sporttherapie behaald, hiernaast ben ik sinds 2019 gecertificeerd voor het masseren bij kanker.

Binnen mijn praktijk richt ik mij op de sport therapeutische behandeling. In tegenstelling tot wat veel mensen denken is sporttherapie niet enkel gericht op het behandelen van lichamelijke klachten ontstaan door het sporten.

Bij sporttherapie ligt de focus op het herstel en de verzorging van uw lichaam. Dit is voor een ieder die te maken heeft met veel of juist weinig lichamelijke inspanning, stress gerelateerde klachten, het veel in een zelfde houding zitten, overbelasting en langdurige (chronische) klachten. De behandeling helpt het voorkomen en herstellen van lichamelijke klachten, blessures en overmatige spierspanning. Denk bijvoorbeeld aan rug- en schouderklachten wanneer u lang in een zelfde houding achter uw computer zit. Op deze manier kunnen we doelgericht klachten herstellen en is de behandeling ook goed preventief in te zetten.
Een fijne bijkomstigheid is dat ik in de behandeling ook de tijd neem voor de ontspanning zodat het niet alleen een lichaamsonderhoudende behandeling is maar u ook met een goed, ontspannen, gevoel weer naar huis zult gaan.

 

Locatie: Paramedisch Centrum Niedorp
Nieuwe Niedorperweg 1 in Nieuwe Niedorp
Telefoonnummer 06-53902150
E-mailadres info@johantolmassage.nl

 

Johan Tol

Johan Tol

Massage therapeut en sportmasseur