Bezoek ons
Nieuwe Niedorperweg 1, N.Niedorp
Bel ons
0226 - 41 30 87
Mail ons
Via het contact-formulier

Gabrielle Rovers

Met ons bedrijf InKadanz (vrij vertaald: in beweging) sta ik voor een gezond ritme in werk en leven.

Mijn visie is dat iedereen met het aanreiken van de juiste handvatten meer regie, inzicht en daadkracht kan ontwikkelen om dit gezonde ritme te bereiken en te behouden.

Soms gaat het echt niet zoals je wilt, en wat betekent dat? Voor je werk, je lijf, je leven? Hoe hard je je best ook doet, soms beland je in die vicieuze cirkel. Met als gevolg klachten die bij iedereen weer anders tot uiting kunnen komen.

Vanuit mijn expertise als arbeidsdeskundige en coach ben ik in staat om complexe situaties te verhelderen, en je te adviseren en faciliteren naar jouw gezonde ritme.

Zo nodig in warme samenwerking met mijn collega’s bij het gezondheidscentrum, bij jou op je werkplek of in overleg met je bedrijfsarts.

Vanuit mijn brede achtergrond (fysiotherapie, psychologie, Heliomare; arbeids re-integratie) ben ik in staat vanuit verschillende invalshoeken snel en met creatieve blik jou te adviseren. Vragen waarmee mensen bij me komen variëren van chronische pijn en vermoeidheidsklachten, (dreigend) verzuim op werk, slaap, stress of burn-out klachten of SOLK klachten (onverklaarde lichamelijke klachten).

Schroom niet en neem contact met mij op zodat ik na een kort klik-gesprek samen met jou bekijk of je bij mij aan het juiste adres bent. Of neem een kijkje op onze pagina:

Gabrielle Rovers

Gabrielle Rovers